1 mei - 7 mei

vrijdag 07 mei 2021

10:00 - 15:00

De Achterste Hoef Speelotheek!
Chillerzz
Door de maatregelen waar wij ons als park aan houden, is het momenteel niet toegestaan om in binnenruimtes activiteiten aan te bieden. Nu is dat helemaal zo erg nog niet, want buiten is het sowieso super tof deze tijd van het jaar! Maar... Is het net even wat minder weer of weet je niet zo goed hoe je je tijdens de avonduren moet vermaken óf ben jij heel goed in knutselen, hebben we toch iets gaafs voorbereid: de Achterste Hoef Speelotheek! Gedurende de openingstijden van de speelotheek kun je verschillende gave speurtochten voor alle doelgroepen, bordspellen, sportmaterialen en zelfs knutseltasjes (voor kinderen van 3-12) met inhoud én uitleg lenen of meekrijgen. Tussen 12:00 en 13:00 is de speelotheek gesloten. Let op: er mogen max. 2 gasten binnen zijn. Uiteraard zijn de geldende regels omtrent afstand houden en het dragen van een mondkapje van toepassing.

12:00 - 12:20

Zoef's Voorleesverhaal
Deelplein
Zoef en zijn vriendin zijn vanmiddag op het Deelplein om een leuk verhaal voor te lezen. Wanneer het verhaal afgelopen is, mag je met Zoef op de foto!

19:00 - 20:00

Vlaggenroof!
Chillerzz
Probeer de vlag van het andere team weg te roven! We verzamelen bij de Chillerz om vervolgens gezamenlijk naar het speelveld te gaan. Zorg je ervoor dat je goede schoenen draagt?

19:00 - 19:45

Schatertheater en Minidisco!*
Deelplein
Gieren, brullen en soms zelf schaterlachen! Het is tijd voor het Schatertheater. Je theatervrienden gaan vandaag een doldwaas avontuur beleven en hebben jouw hulp nodig om het tot een goed einde te brengen! Aansluitend mogen die voetjes van de vloer en die handjes in de lucht tijdens de Minidisco! Onze DJ draait de leukste plaatjes om je eens flink op uit te leven. Ken je de pasjes nog niet zo goed? Geen probleem, je theatervrienden doen ze voor. En bovendien, er zijn geen dansregels bij de Minidisco, behalve dat het verplicht is heel veel plezier te hebben! * Het Schatertheater en de Minidisco vinden, wanneer het weer dit toestaat, plaats op het Deelplein zodat ouders (op gepaste afstand van elkaar en de kinderen) kunnen toekijken of zelfs meedoen. Bij minder weer kan de activiteit helaas geen doorgang vinden.